Kuchen und Torten
Kuchen und Torten
Gebak uit de Duits Habsburgse traditie: Sachertorte, Linzer, Punschtorte , Pflaumenkuchen, Himbeer Schaumtorte. Er is zoveel!
Gebak uit de Duits Habsburgse traditie: Sachertorte, Linzer, Punschtorte , Pflaumenkuchen, Himbeer Schaumtorte. Er is zoveel!
Waarschijnlijk een van de meest bekendste koekjes in de wereld; de macaron. Waardoor? Men weet het niet. Wellicht dat de combinatie van knapperige/meringue-achtige buitenkant met een heerlijke, zachte en romige vulling bijdraagt aan het genot van het eten van een macaron. Lastig om te maken, maar na deze workshop niet meer! Leer in deze avond […]
"De hele patisserie in een notendop. Vier intensieve dagen van 6 uur. Les 1: Degen en Beslagen Les 2: Crèmes Les 3: Koekjes, Ijs en Spuittechniek Les 4: Confiserie: Suikerwerk, Chocolade, Marsepein en Kleurstoffen Deze workshop vindt plaats op 11, 12, 18 en 19 juni 2023
"De hele patisserie in een notendop. Vier intensieve dagen van 6 uur. Les 1: Degen en Beslagen Les 2: Crèmes Les 3: Koekjes, Ijs en Spuittechniek Les 4: Confiserie: Suikerwerk, Chocolade, Marsepein en Kleurstoffen Deze workshop vindt plaats op 11, 12, 18 en 19 juni 2023
"De hele patisserie in een notendop. Vier intensieve dagen van 6 uur. Les 1: Degen en Beslagen Les 2: Crèmes Les 3: Koekjes, Ijs en Spuittechniek Les 4: Confiserie: Suikerwerk, Chocolade, Marsepein en Kleurstoffen Deze workshop vindt plaats op 11, 12, 18 en 19 juni 2023
"De hele patisserie in een notendop. Vier intensieve dagen van 6 uur. Les 1: Degen en Beslagen Les 2: Crèmes Les 3: Koekjes, Ijs en Spuittechniek Les 4: Confiserie: Suikerwerk, Chocolade, Marsepein en Kleurstoffen Deze workshop vindt plaats op 11, 12, 18 en 19 juni 2023
Typisch Amerikaanse desserts die voortkomen uit de verschillende culturen. Cheesecake, Key Lime Pie, Corn Pancakes met Maple Syrup of Strawberry Shortcake om er maar een paar te noemen.
Tijdens deze workshop neem ik je mee naar mijn roots! We maken een keuze uit verschillende hartige en zoete specialiteiten zoals bijvoorbeeld soesjes met bakkeljauw, maizena koekjes, keksie of maisboyo. Tijdens deze dag maken we specialiteiten uit de traditionele Surinaamse keuken of wij laten de Franse keukentechnieken los op de Surinaamse ingrediënten.