Franse Patisserie
Franse Patisserie
Een ode aan de Franse Patisserie. Enkele inspiraties van de onlangs gehouden Tour de Patisserie in Parijs zijn in deze workshop verwerkt.
Een ode aan de Franse Patisserie. Enkele inspiraties van de onlangs gehouden Tour de Patisserie in Parijs zijn in deze workshop verwerkt.
Tijdens deze workshop ligt de focus op een uitgezochte taart die gemaakt word met al zijn vullingen en decoraties. Na afloop kan je je eigen meesterwerk mee naar huis nemen om aan iedereen je kunsten te kunnen vertonen.
De hele patisserie in een notendop. Vier intensieve dagen van 6 uur. Les 1: Degen en Beslagen Les 2: Crèmes Les 3: Koekjes, Ijs en Spuittechniek Les 4: Confiserie: Suikerwerk, Chocolade, Marsepein en Kleurstoffen Deze workshop vindt plaats op : 14, 15, 22 en 23 augustus 24, 25 september, 1 en 2 oktober 12, 19, […]
"Let op, deze drieluik vindt plaats op 15, 22 februari en 1 maart Patisserie Drieluik zijn drie lessen met elke dag een ander thema: Dag 1: Winkelpastisserie Dag 2: Dessert op het bord Dag 3: Internationale specialiteiten (over de grens)."
De hele patisserie in een notendop. Vier intensieve dagen van 6 uur. Les 1: Degen en Beslagen Les 2: Crèmes Les 3: Koekjes, Ijs en Spuittechniek Les 4: Confiserie: Suikerwerk, Chocolade, Marsepein en Kleurstoffen Deze workshop vindt plaats op : 14, 15, 22 en 23 augustus 24, 25 september, 1 en 2 oktober 12, 19, […]
Waarschijnlijk een van de meest bekendste koekjes in de wereld; de macaron. Waardoor? Men weet het niet. Wellicht dat de combinatie van knapperige/meringue-achtige buitenkant met een heerlijke, zachte en romige vulling bijdraagt aan het genot van het eten van een macaron. Lastig om te maken, maar na deze workshop niet meer! Leer in deze avond […]
"Let op, deze drieluik vindt plaats op 15, 22 februari en 1 maart Patisserie Drieluik zijn drie lessen met elke dag een ander thema: Dag 1: Winkelpastisserie Dag 2: Dessert op het bord Dag 3: Internationale specialiteiten (over de grens)."
De hele patisserie in een notendop. Vier intensieve dagen van 6 uur. Les 1: Degen en Beslagen Les 2: Crèmes Les 3: Koekjes, Ijs en Spuittechniek Les 4: Confiserie: Suikerwerk, Chocolade, Marsepein en Kleurstoffen Deze workshop vindt plaats op : 14, 15, 22 en 23 augustus 24, 25 september, 1 en 2 oktober 12, 19, […]