Patisserie Special
Patisserie Special
Tijdens deze workshop maken wij een mix van Frans en Engels gebak. Alles wat we maken is thuis eenvoudig te reproduceren.
Tijdens deze workshop maken wij een mix van Frans en Engels gebak. Alles wat we maken is thuis eenvoudig te reproduceren.
Mini gebakjes met of zonder marsepein, al of niet geglaceerd met fondant. Eén, twee of hooguit driehaps.
Een ode aan de Franse Patisserie. Enkele inspiraties van de onlangs gehouden Tour de Patisserie in Parijs zijn in deze workshop verwerkt.
De workshop hartig is bijzonder geschikt voor de niet zoetekauwen! Tijdens deze workshop maken we een aantal hartige specialiteiten. Kaaskoekjes, pasteitjes, saucijzenbroodjes en quiches zijn enkele voorbeelden die aan bod kunnen komen.
"De hele patisserie in een notendop. Vier intensieve dagen van 6 uur. Les 1: Degen en Beslagen Les 2: Crèmes Les 3: Koekjes, Ijs en Spuittechniek Les 4: Confiserie: Suikerwerk, Chocolade, Marsepein en Kleurstoffen Deze workshop vindt plaats op Zo 2, ma 3, zo 9 en ma 10 juni 2024