Petit Fours
DouglasDelights Nieuwe Weteringstraat 47, Amsterdam, NetherlandsMini gebakjes met of zonder marsepein, al of niet geglaceerd met fondant. Eén, twee of hooguit driehaps.
Mini gebakjes met of zonder marsepein, al of niet geglaceerd met fondant. Eén, twee of hooguit driehaps.
Een ode aan de Franse Patisserie. Enkele inspiraties van de onlangs gehouden Tour de Patisserie in Parijs zijn in deze workshop verwerkt.
De workshop hartig is bijzonder geschikt voor de niet zoetekauwen! Tijdens deze workshop maken we een aantal hartige specialiteiten. Kaaskoekjes, pasteitjes, saucijzenbroodjes en quiches zijn enkele voorbeelden die aan bod […]
"De hele patisserie in een notendop. Vier intensieve dagen van 6 uur. Les 1: Degen en Beslagen Les 2: Crèmes Les 3: Koekjes, Ijs en Spuittechniek Les 4: Confiserie: Suikerwerk, […]
Tijdens deze workshop neem ik je mee naar mijn roots! We maken een keuze uit verschillende hartige en zoete specialiteiten zoals bijvoorbeeld soesjes met bakkeljauw, maizena koekjes, keksie of maisboyo. […]
Hier ligt het accent op Cake en de veelzijdigheid daarvan.Van eenvoudige sappige cake tot rijk gevuld.
Een ode aan de Franse Patisserie. Enkele inspiraties van de onlangs gehouden Tour de Patisserie in Parijs zijn in deze workshop verwerkt.
Tijdens deze workshop maken we alles voor een klassieke en traditionele afternoon tea. Scones, sandwiches zijn slechts twee voorbeelden van wat we gaan maken.
Hier kunnen we alle kanten op: Surinaamse Maïzenakoekjes, Parijse Macarons en alles wat daartussen ligt.
Een ode aan de Franse Patisserie. Enkele inspiraties van de onlangs gehouden Tour de Patisserie in Parijs zijn in deze workshop verwerkt.