Franse Patisserie
DouglasDelights Nieuwe Weteringstraat 47, Amsterdam, NetherlandsEen ode aan de Franse Patisserie. Enkele inspiraties van de onlangs gehouden Tour de Patisserie in Parijs zijn in deze workshop verwerkt.
Een ode aan de Franse Patisserie. Enkele inspiraties van de onlangs gehouden Tour de Patisserie in Parijs zijn in deze workshop verwerkt.
Tijdens deze workshop maken wij een mix van Frans en Engels gebak. Alles wat we maken is thuis eenvoudig te reproduceren.
Mini gebakjes met of zonder marsepein, al of niet geglaceerd met fondant. Eén, twee of hooguit driehaps.
Een ode aan de Franse Patisserie. Enkele inspiraties van de onlangs gehouden Tour de Patisserie in Parijs zijn in deze workshop verwerkt.
De workshop hartig is bijzonder geschikt voor de niet zoetekauwen! Tijdens deze workshop maken we een aantal hartige specialiteiten. Kaaskoekjes, pasteitjes, saucijzenbroodjes en quiches zijn enkele voorbeelden die aan bod kunnen komen.
"De hele patisserie in een notendop. Vier intensieve dagen van 6 uur. Les 1: Degen en Beslagen Les 2: Crèmes Les 3: Koekjes, Ijs en Spuittechniek Les 4: Confiserie: Suikerwerk, Chocolade, Marsepein en Kleurstoffen Deze workshop vindt plaats op Zo 2, ma 3, zo 9 en ma 10 juni 2024
Tijdens deze workshop neem ik je mee naar mijn roots! We maken een keuze uit verschillende hartige en zoete specialiteiten zoals bijvoorbeeld soesjes met bakkeljauw, maizena koekjes, keksie of maisboyo. Tijdens deze dag maken we specialiteiten uit de traditionele Surinaamse keuken of wij laten de Franse keukentechnieken los op de Surinaamse ingrediënten.
Hier ligt het accent op Cake en de veelzijdigheid daarvan.Van eenvoudige sappige cake tot rijk gevuld.