Franse Patisserie
DouglasDelights Nieuwe Weteringstraat 47, Amsterdam, NetherlandsEen ode aan de Franse Patisserie. Enkele inspiraties van de onlangs gehouden Tour de Patisserie in Parijs zijn in deze workshop verwerkt.
Een ode aan de Franse Patisserie. Enkele inspiraties van de onlangs gehouden Tour de Patisserie in Parijs zijn in deze workshop verwerkt.
Hier kunnen we alle kanten op: Surinaamse Maïzenakoekjes, Parijse Macarons en alles wat daartussen ligt.
Tijdens deze workshop maken we alles voor een klassieke en traditionele afternoon tea. Scones, sandwiches zijn slechts twee voorbeelden van wat we gaan maken.
Een ode aan de Franse Patisserie. Enkele inspiraties van de onlangs gehouden Tour de Patisserie in Parijs zijn in deze workshop verwerkt.
Hier ligt het accent op Cake en de veelzijdigheid daarvan.Van eenvoudige sappige cake tot rijk gevuld.
Tijdens deze workshop neem ik je mee naar mijn roots! We maken een keuze uit verschillende hartige en zoete specialiteiten zoals bijvoorbeeld soesjes met bakkeljauw, maizena koekjes, keksie of maisboyo. Tijdens deze dag maken we specialiteiten uit de traditionele Surinaamse keuken of wij laten de Franse keukentechnieken los op de Surinaamse ingrediënten.
"De hele patisserie in een notendop. Vier intensieve dagen van 6 uur. Les 1: Degen en Beslagen Les 2: Crèmes Les 3: Koekjes, Ijs en Spuittechniek Les 4: Confiserie: Suikerwerk, Chocolade, Marsepein en Kleurstoffen Deze workshop vindt plaats op Zo 2, ma 3, zo 9 en ma 10 juni 2024
De workshop hartig is bijzonder geschikt voor de niet zoetekauwen! Tijdens deze workshop maken we een aantal hartige specialiteiten. Kaaskoekjes, pasteitjes, saucijzenbroodjes en quiches zijn enkele voorbeelden die aan bod kunnen komen.
Een ode aan de Franse Patisserie. Enkele inspiraties van de onlangs gehouden Tour de Patisserie in Parijs zijn in deze workshop verwerkt.
Mini gebakjes met of zonder marsepein, al of niet geglaceerd met fondant. Eén, twee of hooguit driehaps.
Tijdens deze workshop maken wij een mix van Frans en Engels gebak. Alles wat we maken is thuis eenvoudig te reproduceren.
Een ode aan de Franse Patisserie. Enkele inspiraties van de onlangs gehouden Tour de Patisserie in Parijs zijn in deze workshop verwerkt.