×
Your cart is empty.

Evenementen

Laden Evenementen

Alle events voor Patisserie Intensief

« Alle Evenementen

maart 2019

Patisserie Intensief

10 maart 11:00 - 18:00
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 10 maart 2019 at 11:00

One event on 7 april 2019 at 11:00

One event on 14 april 2019 at 11:00

DouglasDelights, Nieuwe Weteringstraat 47
Amsterdam, Noord-Holland 1017 ZX Nederland
+ Google Maps
€345

De hele patisserie in een notendop. Vier intensieve dagen van 6 uur. Les 1: Degen en Beslagen Les 2: Crèmes Les 3: Koekjes, Ijs en Spuittechniek Les 4: Confiserie: Suikerwerk, Chocolade, Marsepein en Kleurstoffen 3 en 10 maart en 7 en 14 april 2019.

Meer weten »

april 2019

Patisserie Intensief

7 april 11:00 - 18:00
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 10 maart 2019 at 11:00

One event on 7 april 2019 at 11:00

One event on 14 april 2019 at 11:00

DouglasDelights, Nieuwe Weteringstraat 47
Amsterdam, Noord-Holland 1017 ZX Nederland
+ Google Maps
€345

De hele patisserie in een notendop. Vier intensieve dagen van 6 uur. Les 1: Degen en Beslagen Les 2: Crèmes Les 3: Koekjes, Ijs en Spuittechniek Les 4: Confiserie: Suikerwerk, Chocolade, Marsepein en Kleurstoffen 3 en 10 maart en 7 en 14 april 2019.

Meer weten »

Patisserie Intensief

14 april 11:00 - 18:00
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 10 maart 2019 at 11:00

One event on 7 april 2019 at 11:00

One event on 14 april 2019 at 11:00

DouglasDelights, Nieuwe Weteringstraat 47
Amsterdam, Noord-Holland 1017 ZX Nederland
+ Google Maps
€345

De hele patisserie in een notendop. Vier intensieve dagen van 6 uur. Les 1: Degen en Beslagen Les 2: Crèmes Les 3: Koekjes, Ijs en Spuittechniek Les 4: Confiserie: Suikerwerk, Chocolade, Marsepein en Kleurstoffen 3 en 10 maart en 7 en 14 april 2019.

Meer weten »

januari 2020

Patisserie Intensief

18 januari 2020 11:00 - 18:00
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 19 januari 2020 at 11:00

One event on 25 januari 2020 at 11:00

One event on 26 januari 2020 at 11:00

DouglasDelights, Nieuwe Weteringstraat 47
Amsterdam, Noord-Holland 1017 ZX Nederland
+ Google Maps
€345

De hele patisserie in een notendop. Vier intensieve dagen van 6 uur. Les 1: Degen en Beslagen Les 2: Crèmes Les 3: Koekjes, Ijs en Spuittechniek Les 4: Confiserie: Suikerwerk, Chocolade, Marsepein en Kleurstoffen Deze workshop vindt plaats op Za 18, zo 19, za 25 en zo 26 januari 2020.

Meer weten »

Patisserie Intensief

19 januari 2020 11:00 - 18:00
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 19 januari 2020 at 11:00

One event on 25 januari 2020 at 11:00

One event on 26 januari 2020 at 11:00

DouglasDelights, Nieuwe Weteringstraat 47
Amsterdam, Noord-Holland 1017 ZX Nederland
+ Google Maps
€345

De hele patisserie in een notendop. Vier intensieve dagen van 6 uur. Les 1: Degen en Beslagen Les 2: Crèmes Les 3: Koekjes, Ijs en Spuittechniek Les 4: Confiserie: Suikerwerk, Chocolade, Marsepein en Kleurstoffen Deze workshop vindt plaats op Za 18, zo 19, za 25 en zo 26 januari 2020.

Meer weten »

Patisserie Intensief

25 januari 2020 11:00 - 18:00
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 19 januari 2020 at 11:00

One event on 25 januari 2020 at 11:00

One event on 26 januari 2020 at 11:00

DouglasDelights, Nieuwe Weteringstraat 47
Amsterdam, Noord-Holland 1017 ZX Nederland
+ Google Maps
€345

De hele patisserie in een notendop. Vier intensieve dagen van 6 uur. Les 1: Degen en Beslagen Les 2: Crèmes Les 3: Koekjes, Ijs en Spuittechniek Les 4: Confiserie: Suikerwerk, Chocolade, Marsepein en Kleurstoffen Deze workshop vindt plaats op Za 18, zo 19, za 25 en zo 26 januari 2020.

Meer weten »

Patisserie Intensief

26 januari 2020 11:00 - 18:00
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 19 januari 2020 at 11:00

One event on 25 januari 2020 at 11:00

One event on 26 januari 2020 at 11:00

DouglasDelights, Nieuwe Weteringstraat 47
Amsterdam, Noord-Holland 1017 ZX Nederland
+ Google Maps
€345

De hele patisserie in een notendop. Vier intensieve dagen van 6 uur. Les 1: Degen en Beslagen Les 2: Crèmes Les 3: Koekjes, Ijs en Spuittechniek Les 4: Confiserie: Suikerwerk, Chocolade, Marsepein en Kleurstoffen Deze workshop vindt plaats op Za 18, zo 19, za 25 en zo 26 januari 2020.

Meer weten »