Skip to content

Chocolade

DouglasDelights Nieuwe Weteringstraat 47, Amsterdam, Netherlands

Theorie en praktijk van het voorkristaliseren/gereed maken van de chocolade. Wij gaan deze chocolade gebruiken in lekkere snoeperijen/bonbons, maken chocolade decoraties en een taartje met chocolade cremeux.

Franse Patisserie

DouglasDelights Nieuwe Weteringstraat 47, Amsterdam, Netherlands

Een ode aan de Franse Patisserie. Enkele inspiraties van de onlangs gehouden Tour de Patisserie in Parijs zijn in deze workshop verwerkt.

Event Series Patisserie Intensief

Patisserie Intensief

DouglasDelights Nieuwe Weteringstraat 47, Amsterdam, Netherlands

"De hele patisserie in een notendop. Vier intensieve dagen van 6 uur. Les 1: Degen en Beslagen Les 2: Crèmes Les 3: Koekjes, Ijs en Spuittechniek Les 4: Confiserie: Suikerwerk, Chocolade, Marsepein en Kleurstoffen Deze workshop vindt plaats op Zo 3, ma 4, zo 10 en ma 11 november 2024.