post

Geruisloos is de zomer in de herfst overgegaan en opeens zijn daar de donkere dagen voor de Kerst. Gezelligheid, kaarslicht en lekkers!
Na een oer Hollandse Sinterklaas laat DD zich voor Kerst vooral inspireren door Duitsland met zijn Zimtsterne, Vanillehörnchen en Butterstollen…..onder andere.
Maar ook Engeland ontbreekt niet met Mince Pies en de overheerlijke Christmas Cakes.

 

DSC00542 DSC00563

DSC02304 I pad aug2013 101 I pad aug2013 112

DIGITAL CAMERA
Tegen de kou hebben wij heerlijke Orange Wine(Pedro Ximenes) en romige Crema de Limone(ijskoud een weldaad voor de maag).

Zin om zelf te maken? Kom naar de workshop “Sinterklaas” of “Twee dagen Kerst”. Deze zijn op respectievelijk 2 en 19/20 december.
DSC00526 DSC00528

Voor Oud/Nieuw: de befaamde DD oliebollen en appel beignets met zelfgemaakt roomboter korstdeeg.
Als hartig hapje: Gratin van Krab of een assortiment Gevulde Eieren.
I pad aug2013 131 I pad aug2013 130 DSC00703

Is dit alles? Welnee! Net zoals de Sint heeft ook DD zijn verrassingen. Houd daarvoor de website in oog.

Cadeau idee: Een Workshop bij DD.

De nieuwe cursus “Patisserie Intensief voor Gevorderden” staat gepland voor 8,9,11 en 12 februari 2016.

Mooie en Prettige Feestdagen!

Facebookgoogle_pluspinterestlinkedinmail